Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στον Άρη η Γιούλια Ίμπες

Παίκτρια του Άρη η Ολλανδή Γιούλια Ίμπες.

Την απόκτηση της Ολλανδής διεθνή με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων της χώρας της, Γιούλια Ίμπες, ανακοίνωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Άρη.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την επιθετικό, Γιούλια Ίμπες, για την αγωνιστική σεζόν 2022/23.

Η 23χρονη Ολλανδή, είναι γεννημένη στις 15 Οκτωβρίου 1999, και αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Στην πατρίδα της αγωνίστηκε στην Ακίλες ’29 την σεζόν 2018/19. Την επόμενη σεζόν (2019/20) φόρεσε τη φανέλα της Μπάρεντρεχτ.

Το 2020 μεταγράφηκε στην Εξέλσιορ, όπου έκατσε για έναν χρόνο. Τη σεζόν 2021/22 έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα της για να αγωνιστεί στο Βέλγιο με την Genk.

Η βραχύσωμη επιθετικός έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές νεανίδων και κορασίδων της Ολλανδίας.

Για την μεταγραφή της στον Άρη, η Γιούλα Ίμπες, δήλωσε:

«Όταν ο Άρης βρέθηκε στο δρόμο μου, ήξερα αμέσως ότι έπρεπε να αρπάξω αυτή την ευκαιρία! Ήξερα ότι ήμουν έτοιμη για μια περιπέτεια στο εξωτερικό, για μία νέα φάση στη ζωή μου. Μία εβδομάδα αργότερα επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο και έφυγα από το σπίτι μου στην Ολλανδία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν τόσο τα κορίτσια όσο και το προσωπικό. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στην ομάδα, ένιωσα αμέσως ευπρόσδεκτη. Προσπαθώ να μάθω ελληνικά και μπορώ να πω πως πάει αρκετά καλά, ευτυχώς με βοηθούνε πολύ όλοι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε όλους όσους με στηρίζουν: Σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ πολύ!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ