Copa del Rey: Το αφεντικό της Μαδρίτης η Ρεαλ

Προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Copa del Rey η Ρεαλ Μαδρίτης καθως νίκησε με 3-1 την Ατλέτικο.

Για τα προημιτελικά του Copa del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια). Με τον Καρίμ Μπενζεμά κρίνει το ντέρμπι της Πόλης και την πρόκριση της Ρεαλ στους «4».

Στο 19’ ο Μοράτα άνοιξε το σκορ για τους  «ροχιμπλάνκος» αιφνιδιάζοντας τους «μερένχες» . Η Ρεαλ δεν έμεινε πίσω και βελτίωσε την απόδοση της ωστόσο η Ατλέτικο είχε σωστή αμυντική λειτουργία. Στο 79’ Ροντρίγο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στέλνοντας το ματς στην παράταση. Στην παράταση μίλησαν οι μαέστροι Μπενζεμά και Βινίσιους, λίγο μετά την αποβολή του Σάβιτς στο 99′ με δεύτερη κίτρινη. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» στο 104′ από την προσπάθεια του Βινίσιους που κατέληξε στο δοκάρι και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για τη «βασίλισσα»,λίγα λεπτά ο Βραζιλιάνος έκανε το τελικό 3-1.

Νωρίτερα, την πρόκριση είχε πάρει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο νικώντας  με 3-1 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» Ο Μουνιαΐν στο 35΄ άνοιξε το σκορ, ο Νίκο στο 45΄ διεύρυνε το δείκτη του σκορ , ενώ στο 72΄ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Βέσγκα «κλείδωσε» την πρόκριση των Βάσκων.

Οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν  στο 43΄ με το αυτογκόλ του Ντε Μάρκος, αλλά δέχτηκε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ και στο β΄ μέρος δεν κατάφερε ν΄ αντιδράσει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ