Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ

Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (29/1, 16.00), για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο, αλλά και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα.

Οι Πειραιώτες έχουν 39 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ και βρίσκονται στο -5 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο -6 από τον πρώτο Παναθηναϊκό. Και θέλουν να καλύψουν τη διαφορά τόσο ενόψει των επερχόμενων ντέρμπι (με ΠΑΟΚ στις 5/2, με Παναθηναϊκό στις 25/2 και ΑΕΚ στις 12/3), όσο και των πλέι οφ, όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντόη και τον τραυματία Κασάμι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μαρσέλο.

Έτσι, ο Ισπανός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, Ροντινέι, Σισέ, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ στον άξονα, Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες, Μασούρα μεσοεπιθετικά και Μπακαμπού στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ