Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην τρίτη θέση η Φλαμένγκο

Με αγωνία πήρε την νίκη η Φλαμένγκο κοντρα στην Αλ-Αχλι.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Φλαμένγκο πήρε την τρίτη θέση νικώντας την Αλ Αχλί 4-2. Σε ένα ματς με αρκετά δυναμικό ρυθμό καθώς είχε τρία πέναλτι, μια αποβολή και αρκετές ανατροπές.

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα από την άσπρη βούλα, ο Αμπντελκαντέρ ισοφάρισε στο 37′ με κεφαλιά.

Στο 58′ η Αλ- Αχλί έχασε την ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ  με τον Μααλούλ απο τα 11 βήματα, 2’ αργότερα το 2-1 έγινε από τον ο Αμπντελκαντέρ έπειτα από την όμορφη ατομική ενέργεια .

Στο 69′ ο Αμπντουλφατάχ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα η κάτοχος του Copa Libertadores, μέχρι εκείνο το σημείο του ματς είχε πολλά προβλήματα ανάπτυξης ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Το 2-2 με το πέτυχε στο 77’ με τον Πέντρο, στο 84’ ο Μπαρμπόσα σκόραρε ξανά από την εσχάτη των ποινών. Ο Πέδρο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ