Άσχημα τα νέα για τον Ατσού

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού από τον Σεισμό

Το χειρότερο σενάριο, τελικά, επαληθεύτηκε… Ο Κριστιάν Ατσού είναι νεκρός. Ο 31χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής της τουρκικής Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού. Ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατοικούσε

Για τον ποδοσφαιριστή, που είχε αγωνιστεί στην Premier League με τη Νιούκαστλ και τη Τσέλσι, αρχικά – τις πρώτες ημέρες του σεισμού – υπήρξαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη ζωή, έχοντας διακομιστεί σε νοσοκομείο, όμως το στενό του περιβάλλον και η ομάδα του διέψευσαν κατηγορηματικά την είδηση.

Η σύζυγός του ανασύρθηκε ζωντανή απ’ τα συντρίμμια και μάλιστα υπέδειξε στα σωστικά συνεργεία το σημείο όπου βρισκόταν ο Ατσού.

Ωστόσο, οι προσπάθειες για τον γρήγορο εντοπισμό του ήταν άκαρπες.

Δώδεκα ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό ήρθε και η επιβεβαίωση της είδησης ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο ατζέντης του Ατσού, Μουράτ Ουζουνχεμέντ, έγραψε στα social media: «Βρήκαμε τον Κριστιάν Ατσού. Δυστυχώς είναι νεκρός. Λυπάμαι πολύ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ