Χαρά Δημητρίου στο Kingsport.gr: «Με το χέρι στην καρδιά για τον Παναθηναϊκό θα το έκανα πάλι»

Ο Παναθηναϊκός αξίζει κάθε θυσία δήλωσε στο Kingsport.gr η Χαρά Δημητρίου

Ήρθε στον Παναθηναϊκό αφήνοντας και θυσιάζοντας πολλά πράγματα και δεν το μετάνιωσε καθώς αποτέλεσε βασικό κομμάτι της ανόδου του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος στην Α Εθνική.

Η αρχηγός αυτής της παρέας η Χαρά Δημητρίου μίλησε στο Kingsport.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο ξεδιπλώνοντας τις πρώτες τις σκέψεις για την άνοδο και την επόμενη μέρα στην ομάδα, αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στη διοίκηση που ήταν κοντά στην ομάδα αλλά και στον κόσμο που πικράθηκε από την απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ τέλος δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που θυσίασε ακόμα με την Εθνική ομάδα για να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Χαρά τα καταφέρατε θέλω τα πρώτα σου συναισθήματα

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί ο στόχος που είχε τεθεί, δυο χρόνια πριν έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μπορούμε πλέον να μιλάμε για την επόμενη μέρα στην ομάδα που είναι η Α Εθνική.»

Ποιο ήταν το ματς κλειδί που έκρινε την άνοδο

«Θεωρώ ότι η ήττα από τον Ατρόμητο μας ταρακούνησε. Ευτυχώς αυτό έγινε στην αρχή και έτσι δεν αφήσαμε περιθώρια στον εαυτό μας να κάνουμε από εκεί και πέρα κανένα λάθος όπως και δεν κάναμε και αυτό μας έφερε στην Α Εθνική.»

Υπάρχει κάπου που αφιερώνεις όλο αυτό το ταξίδι από την Γ μέχρι και την Α Εθνική

«Είμαι πολύ χαρούμενη και το δηλώνω πολύ θερμά που έχουμε τη στήριξη από τον Ερασιτέχνη. Πραγματικά τους ευχαριστώ που εδώ και δυο χρόνια, από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος και μετά, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε νέα προσπάθεια. Επίσης θέλω να αφιερώσω αυτό το ταξίδι και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι πολύ πικραμένος μετρά και την απώλεια του τίτλου από το αντρικό τμήμα. Ελπίζω να καταφέραμε να τους δώσουμε λίγη χαρά»

Τι να περιμένουμε τώρα εν όψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν

«Σιγουρά θα υπάρξει σκληρή προετοιμασία και ήδη μας έχουν ενημερώσει ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούλιο. Θα κάνουμε ένα μίνι διάλειμμά για ξεκούραση και έπειτα να είμαστε 100% έτοιμες για την νέα σεζόν. Οπότε σκληρή δουλειά και συγκέντρωση.»

Μια προσωπική ερώτηση, ήταν όλο αυτό μια δική σου δικαίωση που αποφάσισες να αφήσεις μια χώρα σαν τη Γερμάνια, που ενώ θα μπορούσες να αγωνιστείς σε ομάδα Α Εθνικής ήρθες εδώ και στήριξες όλη αυτή την προσπάθεια.

«Πολλές φορές που σκέφτομαι όλο αυτό που έχω πραγματοποιήσει με τον Παναθηναϊκό μου φέρνει δάκρυα στα ματιά και συγκίνηση γιατί για τον Παναθηναϊκό θα το ξαναέκανα και το λέω με το χέρι μου στην καρδιά.

Ήθελα ο Παναθηναϊκός άμεσα να βρίσκεται εκεί που του αξίζει που είναι η Α Εθνική όποτε και εγώ θυσίασα παρά πολλά πράγματα, θυσίασα την Εθνική ομάδα γιατί γνώριζα ότι δεν θα ήταν εύκολο να κληθώ στην Εθνική από τη Γ Εθνική αν και έγινε μια φορά.

Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά χάρις τόσο στη δική μου βοήθεια όσο και ολόκληρης της ομάδας γιατί οι προσπάθειες δεν γίνονται τα 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο γίνονται κυρίως στις προπονήσεις εκεί οπού δουλεύεται η συνοχή της ομάδας. Ευτυχώς για εμάς το κλίμα είναι καταπληκτικό για αυτό και τα καταφέραμε ό,τι καταφέραμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ