Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Με αρκετές αλλαγές θα παρουσιαστούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19.30, 14/2), για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην αποστολή επιστρέφει ο Μιχαηλίδης που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Τζίμας. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Νάσμπεργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζόαν Σάστρε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

 

Από την άλλη, οι “Πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο “Καλαφάτης” την Τρίτη (13/2). Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία έκαναν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Λημνιός. Αντίθετα, επιστρέφουν σε αυτήν οι Αράο, Γεντβάι και Τσέριν.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ