Εθνική Γυναικών: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με Μαυροβούνιο – Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών για το ματς με το Μαυροβούνιο. Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη.

Με προπόνηση στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Μαυροβούνιο (γήπεδο ΟΦΗ, 31/05, 18:00), την ομάδα με την οποία η Ελλάδα ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025. Όλες οι παίκτριες στη διάθεση του κ. Κατηκαρίδη, που μίλησε για τον αγώνα, όπως και δύο διεθνείς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η Media Day της Εθνικής Ομάδας, με δηλώσεις του κ. Κατηκαρίδη, της τερματοφύλακα, Δήμητρας Γιαννακούλη και της Βασιλικής Μοσκοφίδου, η οποία επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα. Τόσο ο προπονητής όσο και οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες, εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται και προετοιμάζονται στο Ηράκλειο και ζήτησαν από τον κόσμο της Κρήτης να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο και αυτή τους την προσπάθεια, όπως έκανε και στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον αγώνα με το Μαυροβούνιο είναι ελεύθερη.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους κατά την προσέλευσή τους, από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ πλησίον της θύρας 9, από τις 16:45 ως την έναρξη του αγώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις στο ακόλουθο video:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ