Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ισοπαλία ή θάνατος για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει στο ΣΕΦ τις πιθανότητες που έχει για να επιστρέψει τη σειρά των τελικών στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ(21:15) για το Game 4 των τελικών και με νίκη ισοφαρίζει τη σειρά και τη στέλνει πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ για μια τελευταία αναμέτρηση.

Η εξέλιξη της σειράς έχει αναγκάσει πλέον τον Παναθηναϊκό να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αφού κατάφερε να πάρει την νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι χρειάζεται άλλη μια αυτή τη φορά μέσα στο ΣΕΦ για να κάνει το 2-2.

Το έργο είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο ο Παναθηναϊκός το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και μπορεί να το επαναλάβει και απόψε αρκεί να είναι συγκεντρωμένος, προσεκτικός, να μην κάνει λάθη και να είναι προσηλωμένος στο πλάνο του αγνοώντας τα όσα έχουν προηγηθεί της αναμέτρησης.

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει πολύ καλά από τέτοια παιχνίδια με χαρακτήρα “do or die” τα έχει ζήσει στην Τουρκία, τα έζησε και φέτος στην ευρωλίγκα στα ματς με την Μακάμπι και έχει καταστρώσει τα πλάνα του με μεγάλη έμφαση στην αμυντική εξουδετέρωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ που μέχρι στιγμής εξελίσσεται ώς ο παράγοντας Χ του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με τον Τούρκο τεχνικό να ανακοινώνει την τελευταία στιγμή τους 12 καμικάζι που θα διεκδικήσουν την νίκη μέσα στο φλεγόμενο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”.

Απόψε ο Παναθηναϊκός καλείται και πρέπει να αγωνιστεί για να συνεχίσει να παραμένει μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποχαιρετήσει τις όποιες ελπίδες και φιλοδοξίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιούργησε η φετινή πορεία της ομάδας στην Basket League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ