Ποδόσφαιρο Γυναικών: Σύμπραξη του Λεοντικού Κηφισιάς με την ΠΑΕ Κηφισιά

Σύμπραξη του Λεοντικού Κηφισιάς με την ΠΑΕ Κηφισιά.

Στήριξη της ΠΑΕ Κηφισιά με τον Λεοντικό Κηφισιάς με απώτερο σκοπό η πόλη των βορείων προαστίων να εκπροσωπείται από μία ομάδα σε γυναίκες και άνδρες.

Η ανακοίνωση του Λεοντικού Κηφισιάς:

Στα λίγα χρόνια ύπαρξης του Λεοντικού έχουμε καταφέρει , πέρα από τις όποιες αγωνιστικές μας επιτυχίες, να πορευόμαστε και με τις αρχές που μας διέπουν ,κυρίως το «ευ αγωνίζεσθε», αλλά και τον σεβασμό προς το παιχνίδι πρώτα και στους συμμετέχοντες προς αυτό .

Αρχές τις οποίες ακολουθεί πιστά και η μεγάλη ομάδα της πόλης μας η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Στις 14/5/2024 η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση καλώντας όλους τους τοπικούς φορείς (αθλητικούς και μη) της πόλης μας , με απώτερο σκοπό το ποδόσφαιρο στον Δήμο μας να γίνει ένα και να ενώσει υπό την σκέπη του , όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό, πως ο σύλλογος μας δηλώνει ΠΑΡΩΝ στο κάλεσμα αυτό!

Η απόλυτη στήριξη μας καθώς και η διάθεση μας για συνεργασία σε όλους τους τομείς είναι δεδομένη, με σκοπό να γίνει πραγματικότητα το κοινό μας όραμα και η πόλη μας η Κηφισιά να εκπροσωπείτε από μια ομάδα ποδοσφαίρου σε γυναίκες και άνδρες!

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε πως το όραμά μας για τον αθλητισμό της πόλης μας και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, βρήκε ήδη τον πρώτο υποστηρικτή.

Το Αθλητικό Σωματείο Λεοντικός Κηφισιάς (η πρώτη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου), που φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία, δηλώνει παρόν στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ώστε η πόλη μας να εκπροσωπείται από μία ομάδα ποδοσφαίρου σε γυναίκες και άνδρες, με κοινή ονομασία, σήμα, ύμνο και ανθρώπους που θα τις διοικούν!

Η ικανοποίησή μας γι’ αυτό το γεγονός είναι τεράστια και δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την αθλητική οικογένεια της ομάδας μας και να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε κοιτίδα παραγωγής αθλητών, σε όλα τα επίπεδα.

Η Κηφισιά θα αναπτύσσεται και θα μεγαλώνει συνέχεια!

Αυτή είναι μόνο η αρχή…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ