Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό η Ματίνα Νταρζάνου

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά και τη νέα σεζόν η Ματίνα Νταρζάνου.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τη Ματίνα Νταρζάνου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ΑΟ για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ματίνα Νταρζάνου για το ποδοσφαιρικό τμήμα γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς διατήρησε στην ομάδα τη Ματίνα Νταρζάνου και για την επόμενη σεζόν.

Η 19χρονη χαφ που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αποτελεί μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναμφίβολα είναι σημαντική η παραμονή της στο «τριφύλλι».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Νταρζάνου επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για τεταρτη χρόνια θα φοράω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η περσινή χρόνια -αν και πρώτη στην μεγάλη κατηγορία- θεωρώ κάναμε μια αξιόλογη πορεία και ελπίζω φέτος πως θα διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει τόσο σε εμάς στον Σύλλογο αλλά και στο κοσμο. Από μέρους μου θα δώσω το 101% των δυνάμεων μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα θέσουμε»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ