Copa America: Έδωσε το φιλί της ζωής στην Αργεντινή ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Πήρε το τρίποντο η Αργεντινή νικώντας την Χιλή.

Για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Copa America 2024, η Αργεντινή πήρε την νίκη από την Χιλή με 1-0 στο Νιου Τζέρσεϊ και μπήκε στα προημιτελικά.

Τα πρώτα λεπτά αμφότερες οι ομάδες μπήκαν αρκετά αναγνωριστικά , με την συμπλήρωση  25′, η Αλμπισελέστε πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άξιζε να ανοίξει το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες των Νίκο Γκονζάλες (15’) , Μέσι (35’δοκάρι)

Στην επανάληψη η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι προσπαθούσε ακόμα περισσότερο κόντρα σε μια σκληρή ομάδα όπως η Χιλή.

Το σουτ του Νίκο Γκονζάλες στο 62′ προσέκρουσε  το οριζόντιο δοκάρι του Μπράβο. Στο 72’ η Χιλή απάντησε με τον Ροντρίγκο Ετσεβερία ο Εμιλιάνο ήταν σε ετοιμότητα.

Το 1-0 το σημείωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες  στο 88’ λυτρώνοντας την ομάδα του.  Η Αργεντινή προηγείται του Ομίλου Α με 6 βαθμούς, ακολουθούν ο Καναδάς με 3  και η Χιλή και το Περού από 1 βαθμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ