Copa America: Προκρίθηκε στα πέναλτι η Ουρουγουάη

Εκτός διοργάνωσης η Βραζιλία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ουρουγουάη.

Για τα προημιτελικά του Copa America, Ουρουγουάη και Βραζιλία συναντήθηκαν  στο «Allegiant Stadium» στη Νεβάδα του Λας Βέγκας, η «Σελέστε» νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την «Σελεσάο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν αρκετά δυναμικά ωστόσο καμία από τις δυο δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ στα 90’ της αναμέτρησης, παρόλο που στο 74’ ο Ναχιτάν Νάντες αποβλήθηκε μετά από κόκκινη κάρτα μετά από το  επικίνδυνο τάκλιν στον Ροντρίγκο και άφησε την Ουρουγουάη με δέκα παίκτες, αν και προσπάθησε η Βραζιλία χωρίς η μπάλα να της κάνει το χατίρι.

Στα πέναλτι για την Ουρουγουάη οι παίκτες που βρήκαν στόχο ήταν οι  Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Αρασκαέτα και Ουγκάρτε. Για την Βραζιλία στόχο βρήκαν οι Περέιρα και Μαρτινέλι.

Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Κολομβία την Τετάρτη.

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη της Ουρουγουάης επί της Βραζιλίας σε 13 αναμετρήσεις από το 2001, αλλά η Ουρουγουάη του φημισμένου προπονητή του Μπιέλσα έχει πλέον νικήσει τη Βραζιλία σε αγώνες back to back για πρώτη φορά από το 1992.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ