Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανανέωσαν στα Τρίκαλα Τσούνη, Κεχαγιά, Παναγιωτοπούλου

Ανανέωσαν στον ΑΟ Τρίκαλα 2011 Ραλλού Τσούνη, Αγγελική Κεχαγιά και Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα 2011 θα φορούν και τη νέα σεζόν Ραλλού Τσούνη, Αγγελική Κεχαγιά και Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Οι ανακοινώσεις: 

Μαζί μας και στη νέα αγωνιστική περίοδο η Ραλλού Τσούνη!Η 23χρονη μέσος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας και αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 2015 με ένα διάλειμμα ενός χρόνου στις Ελπίδες Καρδίτσας(2022-2023) ενώ έχει συμμετοχές στις Εθνικές κορασίδων και νεανιδων.

 

Μαζί και στην αγωνιστική περίοδο 2024-25!
Η Αγγελική Κεχαγιά που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη και Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου,έχει πλέον πολιτογραφηθεί Τρικαλινή καθώς θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στην ομάδα μας.

 

Μαζί μας και στην αγωνιστική περίοδο 2024-25!Η Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου κατάγεται από το Αγρίνιο,αποτέλεσε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων και θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά κάτω από τα δοκάρια της ομαδας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ