Ολυμπιακός: Στο “Γ. Καραϊσκάκης” τα ευρωπαϊκά τρόπαια πριν το φιλικό με τη Νότιγχαμ

Με το σύνθημα “Εκεί όπου ανήκουν”, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι οι ευρωπαϊκές κούπες θα βρεθούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 8 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό αγώνα. Θα είναι τα “αποκαλυπτήρια” των “ερυθρόλευκων” μπροστά στο κοινό τους, αλλά και το πρώτο ματς στην έδρα τους (έστω και φιλικό) μετά την κατάκτηση του Conference League.

Για τον αγώνα αυτό, η Πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης, ότι τα τρόπαια του Conference League και του Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο φιλικό με τους Άγγλους.

Η ανάρτηση: 

Στο φιλικό της ομάδας μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) υποδεχόμαστε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού μας, εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και θα τα υποδεχθούμε όπως τους αξίζει! Σας περιμένουμε όλους, για μία ερυθρόλευκη γιορτή, μαζί με τον 12ο παίκτη μας!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ