Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ενίσχυση με Ρήγα, Ντάβου και Zafirah για την Καστοριά

Απέκτησε τις Δήμητρα Ρήγα, Έλενα Ντάβου και Nkamo Zafirah ο ΓΠΟ Καστοριάς.

Την απόκτηση της Δήμητρας Ρήγα, της Έλενας Ντάβου και της Nkamo Zafirah ανακοίνωσε ο ΓΠΟ Καστοριάς.

Η ανακοίνωση:

ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!!!!

Δήλωση Ρήγας Δήμητρας:

“”Είμαστε πολύ χαρούμενες που για δεύτερη χρονιά βρισκομαστε στην ομάδα της Καστοριάς. Αυτήν την χρονιά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά , να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα για να επιτευχθούν οι στόχοι της!

Δήμητρα και Έλενα, καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!!!

Δήλωση Ντάβου Έλενας:

“Για δεύτερη χρόνια στην ομάδα της Καστοριάς, κατι που οφείλεται κυρίως στους ανθρώπους τις ομάδας που ήταν συνεχεια δίπλα μας και μας αγκάλιασαν σαν οικογένεια από την πρώτη ημέρα! Η Καστοριά φέτος έχει ανεβάσει τον πήχη και η θέληση των αρμοδίων να αλλάξουν τα δεδομένα της ομάδας και να τη φέρουν όσο πιο ψηλά γίνεται είναι εμφανής και ισχυρό κίνητρο της παραμονής μου! Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγιή ανταγωνισμό, ομαδικότητα, όμορφες στιγμές και χαμόγελα!”


 

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Η ομάδα μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την 28 χρονη Ελβετίδα υπήκοο Nkamo Zafirah. Ερχόμενη από την 1η κατηγορία της Ελβετίας και την ομάδα της Yverdon, προσθέτει μια ακόμα επιλογή στην επιθετικη γραμμή της ομάδας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ