Ποδόσφαιρο Γυναικών: Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League

Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Women’s Champions League.

Τη λίστα με τις παίκτριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της προκριματικής φάσης του UEFA Women’s Champions League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη είναι οι εξής ποδοσφαιρίστριες:

Ανδράδε, Αργυρίου, Βαρδαλή, Βλασσόπουλος, Γκούνη, Δασκάλου, Δοϊρανλή, Δρακογιαννάκη, Εστέβεζ, Τζούρτζεβιτς, Κακαμπούκη, Καλέση, Καλιεντζίδου, Καραγιάννη, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Μανίσα, Μήτκου, Μπορτούνη, Νόιχαους, Παπαδοπούλου, Φεραντάνς, Χέλμβαλ.

Η ομάδα του “δικεφάλου του βορρά” συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στο Σέτσιν της Πολωνίας. Θα παίξει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 13:00 απέναντι στην Κιριάτ Γκατ από το Ισραήλ. Εάν νικήσει, θα παίξει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00, απέναντι στη νικήτρια του άλλο ζευγαριού, Σερβέτ (Ελβετία)-Πογκόν Σέτσιν (Πολωνία). Εάν νικήσει και εκεί, προκρίνεται στον Β’ προκριματικό γύρο. Ενώ σε περίπτωση ήττας, θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό, την ίδια μέρα στις 13:00, με την ηττημένη του εν λόγω ζευγαριού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ