Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανακοίνωσε την Madison Solow η Αγία Παρασκευή

Παίκτρια της Αγίας Παρασκευής η Madison Solow.

Την απόκτηση της 32χρονης Καναδής με Πολωνικό διαβατήριο μέσου, Madison Solow, ανακοίνωσε η Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή από το εξωτερικό στην ιστορία της “Σάντα”.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την αθλήτρια Madison Solow . Η Mady είναι 32 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου έχει καταγωγή από τον Καναδά και Πολωνικό διαβατήριο.

Η επαγγελματική της καριέρα άρχισε το 2014 όπου αγωνίστηκε στην Α Ισλανδίας έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ . Την επόμενη χρόνια μετακόμισε στην Ιταλία και στην Serie Β για λογαριασμό της Chievo Verona όπου πανηγύρισε την άνοδο στην serie A όντας η πολυτιμότερη παίχτρια μετρώντας συνολικά σε 3 χρόνια 75 συμμετοχές και 10 γκολ. Μετά από 3 χρόνια στην Ιταλία όπου τα 2 ηταν στην serie A ήρθε η σειρά την Ελβετίας και της Βασίλειας συγκεκριμένα στην Α Ελβετίας όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο έχοντας 25 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Την επόμενη χρόνια η serie A και η Hellas Verona αποκτά την Mandy όπου σε δυο χρόνια σημείωσε 36 συμμετοχές και 2 γκολ . Έχει αγωνιστεί επίσης στην Β Ισπανίας και στην Αγγλία.

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη μεταγραφή παίχτριας από το εξωτερικό στην ιστορία της ομάδας μας.
Mady σε καλωσορίζουμε ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ΣΑΝΤΑ μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ