La Liga: Νίκες για Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, δεύτερη νίκη για Σεβίλλη

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga, τις νίκες πανηγύρισαν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και προηγήθηκε 3-0 στο 48′, στη συνέχεια χαλάρωσε, με την Αλαβές να μειώνει στα τελευταία λεπτά σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «μερένχες» πλησίασαν σε «απόσταση αναπνοής» από την πρωτοπόρο και «απόλυτη», Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται την Τετάρτη (25/9) την Χετάφε και θα έχει την ευκαιρία για το 7Χ7.

Η  ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε δύο γκολ, με τον Βάσκεθ στο 1′ και τον Εμπαπέ στο 40′, γεγονός που της επέτρεψε να «κατεβάσει ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος. Το γκολ του Ροντρίγκο στο 48′ φάνηκε να δίνει πρόωρο «τέλος» στο παιχνίδι, με την Αλαβές να «τιμωρεί» την αδράνεια των γηπεδούχων και μέσα σε τρία λεπτά να σκοράρει δύο φορές με τους Μπεναβίντες στο 85′ και του Γκαρσία στο 87′. Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκόραρε σε τέταρτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα και έφτασε αισίως τα 5 γκολ στη La Liga.

Τη δεύτερη νίκη πέτυχε η Σεβίλλη, buy paxil την ώρα που η Βαγιαδολίδ έμενε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για 6ο συνεχόμενο ματς. Οι «Ανδαλουσιάνοι» πανηγύρισαν ένα μεγάλο «τρίποντο» με 2-1, με πρωταγωνιστή τον Εζούκε, ο οποίος πέντε λεπτά πριν το 90′ «σφράγισε» τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Βαλένθια και Οσασούνα προέρχονταν από νίκες, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Μεστάγια» δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ 1-0 (37′ πέν. Πρατς)

Λεγανές-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2 (65′ Βίβιαν, 75′ Ινάκι Γουίλιαμς)

Σεβίλλη-Βαγιαδολίδ 2-1 (45′ αυτ. Τόρες, 85′ Εζούκε – 56′ Πέρες)

Βαλένθια-Οσασούνα 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 3-2 (1′ Λούκας Βάθκεθ, 40′ Εμπαπέ, 48′ Ροντρίγο – 85′ Μπεναβίντες, 87′ Γκαρσία)

Xιρόνα-Ράγιο Βαγεκάνο 25/9

Μπαρτσελόνα-Χετάφε 25/9

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 26/9

Λας Πάλμας-Μπέτις 26/9

Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης 26/9

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ