Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολη πρόκριση για Αστέρα Τρίπολης

Την πρόκριση στην παρατάση πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Καβάλα

O Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που συμπλήρωσε τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στην παράταση με 0-1 την Καβάλα εκτός έδρας.

Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τη Ζάκυνθο, σε διπλούς αγώνες.

Η νίκη της ομάδας της Τρίπολης ήταν δύσκολη, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Κρεσπί που απέκρουσε ο Αστράς στη δεξιά γωνία του, στο 64ο λεπτό.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας κι ενώ το ενδεχόμενο των πέναλτι είχε αρχίσει να φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο, ήρθε ο Τζίμας στο 115΄ για να αξιοποιήσει με πλασέ τη σέντρα του Καλτσά και να σημειώσει το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

ΚΑΒΑΛΑ (Καραμπετάκης): Άστρας, Ίτσιος, Τσαμούρης, Πάσαγκιτς, Δαλιανόπουλος (46΄ Κατσούρι), Μέτσε, Παπαδόπουλος (86΄ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Αναστασόπουλος (60΄ Μάντιτς), Ομπιόχα, Γκέκας (72΄ Κόμλιας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δουβίκας): Τσιντώτας, Γκαρθία (86΄ Μπίλε), Άλβαρες (98΄ Χουχούμης), Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Τζανδάρης (56΄ Γκος), Μούμο (98΄ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Παλάσιος (46΄ Μπαρτόλο), Κρεσπί (69΄ Τζίμας), Μακέντα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ