Eurocup Γυναικών: Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό

Πολύ μεγάλη και βαριά ήττα γνώρισε από την Ισπανική  Γιάιρις ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στο Eurocup γυναικών.

Την ήττα με 101-54 από την  Γιάιρις  στην Ισπανία γνώρισε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού για την 1η αγωνιστική του Eurocup γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός και έχασε από πολύ νωρίς την επαφή του με το σκορ κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ισπανίδες φτάνοντας στην πολύ μεγάλη και άνετη νίκη.

Η Τζάσμιν Τζόουνς με 24 πόντους (5/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 11/14 βολές), 3 ριμπάουντ αλλά και 7 λάθη και η Ιωάννα Χατζηλεοντή με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ήταν οι μόνες που διασώθηκαν από τις πράσινες.

Από την Ισπανική ομάδα μεγάλο παιχνίδι έκανε μια παλιά γνωστή των Ελληνικών παρκέ η Αίνα Αγιούσο με 18 πόντους ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Χολενσίνκα με 25 πόντους.

Με την έναρξη του αγώνα η Ισπανική ομάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει και να μπει δυνατά παίρνοντας προβάδισμα με 12-4 ενώ στα μισά ακριβώς της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν 14-9. Η πρώτη περίοδος  έληξε με την  Hozono Global Jairis να είναι μπροστά με 27-16.

Στη δεύτερη περίοδο φάνηκε η κόπωση και το 58-29 είναι χαρακτηριστικό αφού δεν μπόρεσαν οι «πράσινες» να ακολουθήσουν τον ρυθμό.

Παρόμοια εικόνα και στην Τρίτη περίοδο με τις γηπεδούχες να είναι μπροστά με 77-42  ενώ το τελικό σκορ στο ταμπλό έγραψε 101-54.

Δεκάλεπτα: 27-16, 58-29, 77-42, 101-54

Παναθηναϊκός (Γκουζίνη): Κόνιαλη 2, Τσβίτκοβιτς 2, Αλεξανδρή 4, Χατζηλεοντή 13, Ντίξον 5, Τζόουνς 24, Χαιριστανίδου 2, Καρακασίδου 2, Κωτούλα και Σταμολάμπρου.

Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ