Εθνική Κορασίδων: Ήττα από τη Φινλανδία στην πρεμιέρα του 1ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Την ήττα από τη Φινλανδία γνώρισε η Εθνική Κορασίδων στην πρεμιέρα της στην 1η προκριματική φάση του Euro WU17.

Στον πρώτο της αγώνα στον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU17, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Φρέντρικσταντ της Νορβηγίας, η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 3-0 από τη Φινλανδία, για την οποία σκόραραν οι Μάντελιν (32΄), Άχλρος (37΄) και Βιλγιάμα (68΄).

Η Εθνική αιφνιδιάστηκε με τα δύο γκολ της Φινλανδίας στο α΄ ημίχρονο, τα οποία σημειώθηκαν σε κοντινό χρόνο, προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ και στα μέσα του β΄ μέρους ήρθε το τρίτο φινλανδικό γκολ, που ουσιαστικά “κλείδωσε” το ματς για τις Σκανδιναβές.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Ευανθία Κωνσταντινίδου, Συρμή (46′ Τριανταφυλλοπούλου), Άννα Κωνσταντινίδου (46′ Μπαταούλα), Ρακίπη, Γκίζαρη, Μαλαμούση (76′ Κολέμπα), Μελισσανίδη, Τσέλα, Αργυρίου, Κρυστάλλη (64′ Μάρα), Σταυροπούλου (82′ Μοσχονά).

Φινλανδία (Άκαν Όκομοχ): Ερβάστι, Εράνκα (60′ Λεπάνεν), Ιταλίνα (81′ Χάκολα), Κόρπελα, Κλίνγκμπεργ, Ξιάνγκ, Ταλβίτιε, Βιλγιάμα (69′ Τάρκανεν), Μάντελιν (69′ Πούλκινεν), Όραβα, Άχλρος (60′ Πούλκανεν).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ