Γ’ Κατηγορία Γυναικών: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 2-3/5

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 2-3/5 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Γυναικών 2025-26 και οι βαθμολογίες.

Για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, διεξήχθησαν οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής (τελευταίας) στον 1ο, 2ο, 3ο, 5ο όμιλο.

Πλέον η τρίτη κατηγορία ολοκληρώθηκε όσον αφορά τις κανονικές αγωνιστικές και απομένει η διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων σε 3ο και 7ο όμιλο και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον 6ο όμιλο.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Κατηγορία, που παίρνουν και την άνοδο στη Β’ Εθνική της επόμενης περιόδου είναι: Βασίλισσα Θράκης (1ος όμιλος), ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης (2ος όμιλος), Ομόνοια Άνω Λιοσίων (3ος όμιλος), Ολυμπιακός ΣΦΠ (4ος όμιλος), Νίκη Γαλατσίου (5ος όμιλος), ΑΠΓΜΣ Καλλονή (7ος όμιλος)

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Οι βαθμολογίες:

 

Εκκρεμούν οι αγώνες:

3ος όμιλος: Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Λύκοι Αιγιαλείας (17η αγωνιστική-10/05/2026)

7ος όμιλος: Νέος ΑΟ Σύρου – ΑΕ Λήμνου (12η αγωνιστική-10/5/2026)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ