Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 σε φιλικό αγώνα στα Σπάτα.
Στο 5ο λεπτό, η Κατεργιαννάκη μετά από έξοδό της, έστειλε την μπάλα στο κέντρο, όπου η Σπυριδωνίδου επιχείρησε να σκοράρει από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 78′ η Κόγγουλη έκανε την κεφαλιά, μετά από σέντρα της Πρόξενου, όμως παίκτρια του Παναθηναϊκού έσωσε πάνω στη γραμμή.
Στις καθυστερήσεις η Κόγγουλη είχε τετ α τετ, αλλά απέκρουσε η Κατεργιαννάκη.
Από πλευράς Παναθηναϊκού, η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν όταν μετά από κόρνερ της Καρφόντα, η κεφαλιά της Νάνου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΕΚ (Στέλιος Κοζανίδης): Γιαννακούλη, Ζάγκλη, Πιάτσα, Καπνίση, Προξένου, Γεωργίου, Σάιχ, Ντομίνγκεζ, Σπυριδωνίδου, Κόγγουλη, Βιολάρη.
Έπαιξαν και οι: Μανίσα, Τσελέντη, Χατζηνικολάου, Τζουτζουράκη, Μαγκουάιρ, Νάση, Κουκουλάκη.
Παναθηναϊκός ΑΟ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κατεργιαννάκη, Σέπερντ, Καρφόντα, Κανέλλου, Νταρζάνου, Πέιου, Νάνου, Στόρτι, Πις, Ντομόντ, Παπαδοπούλου.
Έπαιξαν και οι: Σιαφαρίκα, Ασκαρίδου, Πούλιου, Στεργιούλη, Κουδούνη, Κωστοπούλου, Φόος.