Άντεξε η Ρόμα απέναντι στη Νάπολι και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας
Νάπολι και Ρόμα αναδείχθηκαν 3-3 στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, για την 8η αγωνιστική της Serie A.
H Ρόμα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να διατηρήσει το αήττητο που έχει στη Serie A (5-3-0). Η Νάπολι προηγήθηκε με 2-0 και 3-2, ωστόσο, η Ρόμα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να… πεθάνει και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από τον ιταλικό Νότο (3-3)!
Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, που είχε σε μεγάλο βράδυ τον ΜακΤόμινέι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» και να ανέβει στη βαθμολογία.
Ο Τάσος Δουβίκας διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, μέχρι τώρα, και έχει εξελιχθεί στο μεγάλο όπλο του Σεσκ Φάμπρεφας στην Κόμο. Ο Έλληνας διεθνής διέλυσε την άμυνα της Σασουόλο, πέτυχε δύο γκολ (49′, 60′) και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0, φτάνοντας τα οκτώ συνολικά τέρματα σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Πέντε στο ιταλικό πρωτάθλημα και τρία στο Champions League, γράφοντας μάλιστα Ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που βρήκε δίχτυα σε τρία σερί παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (στο 4-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τορίνο-Μόντσα 3-2 (39′ Φιτζ-Κιμ, 61′ Μπελγκάλι, 73′ Βλάσιτς – 47′ Βαρέλα, 90’+4′ αυτ. Πάτερσον)
Κάλιαρι-Μπολόνια 0-1 (57′ Κασάλε)
Κόμο-Σασουόλο 2-0 (49′, 60′ Δουβίκας)
Νάπολι-Ρόμα 3-3 (28′ Ανγκισά, 48′,83′ ΜακΤόμινεϊ – 70′ Σούλε, 74′,89′ Μπαλέρντι)
Λάτσιο-Πάρμα 21:45
Ίντερ-Φιορεντίνα 25/10
Αταλάντα-Φροζινόνε 25/10
Τζένοα-Βενέτσια 25/10
Λέτσε-Γιουβέντους 25/10
Ουντινέζε-Μίλαν 25/10