Ποδόσφαιρο Γυναικών: Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού πήρε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά με την ομάδα του Παναιτωλικού στο γήπεδο του Περάματος όπου επικράτησε εύκολα με 7-0 παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή 15/11 οι “ερυθρόλευκες” αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τάσου Φλέγγα σκόραρε δύο τέρματα με τη Figueiras και Ιωαννίδη (πέναλτι).

Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και σκόραρε πέντε τέρματα με τις Τζανή, Γιάννου, Βενιαμίν, Ξυλούρη και Atako.

Ολυμπιακός (Τάσος Φλέγγας): Μούγιου, Πελεκούδα, Figueiras,Μυλωνά, Ιωαννίδη ,Larsson, Κολεμπα, Τζανή, Βενιαμίν, Γιάννου, Γεωργούλα. Αγωνίστηκαν και οι: Atako, Λόγου , Ξυλούρη, Φεγγούλη, Τρυγούτη και Κατσάνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ