Νίκη για την Ουγκάντα, ο Ιγκάλο έσωσε την Νιγηρία

Στο Αλεξάνδρεια Στάδιο η Νιγηρία πήρε δύσκολη νικη 1-0 κόντρα στο Μπουρουντί για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη οι σούπερ αετοί αν και δυσκολεύτηκαν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε η «χρυσή αλλαγή» ο Όντιον Ιγκάλο στο 77΄ μετά από ωραία πάσα τακουνάκι του Όλα Αϊνά .

Νωρίτερα , η Ουγκάντα πήρε νικη έκπληξη με 2-0 επί του Κονγκό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Ο Καντού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 14΄ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Φαρούκ Μιγιά. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου παρόλο που οι «γερανοί» ήταν καλύτεροι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σεμπαστιάν Ντεσαντρέ αιφνιδίασε τους Κονγκολέζος παίρνοντας το προβάδισμα δυο τερμάτων χάρη στο γκολ του Εμάνουελ Όκβι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ