Στους «8» η Αλγερία

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αλγερία κόντρα στη Γουινέα με 3-0, στην φάση των «16» και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι με τα γκολ των Μπελαϊλι, Μαχρέζ και Ουνάς εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Μάλι-Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπελαϊλι, έπειτα από πάσα του Μπουνετζάχ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Μαχρέζ στο 57’ μετά από ασίστ του Μπενασέρ, νίκησε τον Κονέ και έγραψε το 2-0 για την Αλγερία.

Το… τελειωτικό χτύπημα στη Γουινέα το έδωσε ο Ουνάς στο 82ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κίτρινες: Καμαρά, Γκουεντιούρα, Καντέ

Αλγερία: Μπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπενλαμρί, Μπενσεμπαΐνι, Γκουεντιούρα (20’ Μπουνταουι), Μαχρέζ, Φεγκουλί, Μπενασέρ, Μπελαϊλι (74’ Ουνάς), Μπουνεντζάχ (83’ Ντελορτ)

Γουινέα: Κονέ, Ντίρεσταμ, Σεκα, Φαλετε, Σιλά, Σισέ (68’ Μπανγκουρά), Ντιαουαρά, Τραορέ, Καμαρά, Λαμίν Γιαταρά (79’ Καμανό), Καντέ (56’ Κοϊτα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ