«Λευκές» ισοπαλίες για Ατλέτικο και Λεβάντε

Η Βαγιαδολίδ ήταν η μόνη που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Βαγιαδολίδ, ενώ χωρίς γκολ στις αναμετρήσεις τους έμειναν Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβάντε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 0-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα και αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Θέλτα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνα». Οι «ροχιμπλάνκος» αν και είχαν την κατοχή δεν βρήκαν το γκολ, έφτασαν τους δέκα βαθμούς και βρίσκονται προσωρινά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας τα αποτελέσματα από τους υπόλοιπους αγώνες.

Βιγιαρεάλ – Βαγιαδολίδ 2-0

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 2-0 σε ένα παιχνίδι. όπου οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν τα “κίτρινα υποβρύχια” αλλά τελικά δέχτηκαν την ήττα. Ο Καθόρλα άνοιξε το σκορ στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Οντιβέρος στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λεβάντε – Έιμπαρ 0-0

Στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα Λεβάντε και Έιμπαρ αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0. Αν και η Λεβάντε είχε την κατοχή, η Έιμπαρ ήταν αυτή που απειλούσε για να βρει το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Έιμπαρ πρόσθεσε ακόμα ένα πόντο στην βαθμολογία της και έφτασε τους δύο, ενώ η Λεβάντε τους 7.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ