Χωρίς αντίπαλο στην κορυφή η Παρί Σεν Ζερμέν

Άνετα επικράτησε η Παρί Σεν Ζερμέν της Λιλ με 2-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς και τα δύο γκολ που της χάρισαν την νίκη, τα πέτυχε στο πρώτο μέρος. Ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ μόλις στο 17’ μετά την πάσα του Γκεγέ, βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 10ο γκολ σε 9 παιχνίδια.

Η Λιλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και τελικά στο 31’ δέχτηκε και άλλο γκολ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ντι Μαρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τους Παριζιάνους να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και τον Ντράξλερ να είναι η απόλυτη απειλή για τους αντιπάλους.

Η ομάδα του Τούχελ παρέμεινε μόνη χωρίς αντίπαλο στην κορυφή με 33 βαθμούς, ενώ η Λιλ παρέμεινε προσωρινά στην πέμπτη θέση.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μουνιερ(65’ Νταγκμπα), Σίλβα, Κιμπεπε, Μπερνάτ, Γκουγιε, Μαρκινιος, Ντράξλερ, Ντι Μαρία, Ικάρντι(78’ Καβανι), Νεϊμάρ(65’ Εμπαπε)

Λιλ: Μάγκναν, Μανταβα, Γκάμπριελ, Φοντε, Τσαλο, Τσελίκ, Χεκα, Σουμαρε, Αντρέ, Αραούχο, Ικονέ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ