Ντίνι: “Πως γίνεται να μην σου αρέσει ο Martial;”

Ο Τρόι Ντίνι, σε συνέντευξη του, μίλησε για τον Γάλλο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ, με τα καλύτερα λόγια.

Με αφορμή την κριτική που γίνεται στον Μαρσιάλ, ο φορ της Γουότφορντ δεν την άφησε ασχολίαστη και θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του.

«Πως γίνεται να μην σου αρέσει ο Μαρσιάλ; Σκόραρε εναντίον μας, όλοι έλεγαν ότι είναι απίστευτος. Έπαιξε με τον ίδιο τρόπο εναντίον της Μπέρνλι, δε σκόραρε και τον έβγαλαν ”τεμπέλη”. Τόσο περίεργοι είναι οι οπαδοί. Μπορεί να παίξει πολύ άσχημα, να ‘χει κακές επαφές με τη μπάλα, να σκοράρει δυο γκολ,να κερδίσει η ομάδα 2-0 κι ο κόσμος να πει ότι ήταν εξαιρετικός. Δε κοιτούν το ποδοσφαιρικό περιεχόμενο. Αν το δεις από καθαρά ποδοσφαιρική άποψη, γιατί κυνηγά και πιέζει τον δεξιό μπακ; Δε θα πω ψέματα, έτσι έβγαλα κι εγώ το ψωμί μου», δήλωσε ο Ντίνι.

Ο Γάλλος πρόλαβε να σημειώσει 11 γκολ και 3 ασίστ σε 23 αγωνιστικές της Premier League, συν άλλα 3 γκολ στο Europa League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ