Με Άρη για το “σεφτέ” στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη νίκη στα πλέι οφ αναζητεί απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη (1/7, 19:15) στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ευελπιστεί να πετύχει την πρώτη του νίκη.

Το “Τριφύλλι” δεν κατάφερε ούτε στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ να πάρει το πρώτο τρίποντο και παραμένει στην αναζήτηση αυτού, παρά τα όποια προβλήματα που υπάρχουν και τις αποχωρήσεις.

Ο Ζαχίντ επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο δανεισμός του δεν ανανεώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έγινε με τον Ανουάρ. Χρήστος Δώνης, Ινσούα και Γιόχανσον επέλεξαν να μην αγωνιστούν στην συνέχεια των πλέι οφ και να αναζητήσουν ομάδα, χωρίς να διατρέξουν κάποιον τραυματισμό.

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα είναι ο Διούδης κάτω από την εστία και τετράδα στην άμυνα με τους Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ. Πιο μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μπουζούκης. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής και στην κορυφή αυτής, ο Μακέντα. Τελευταία στιγμή μπορεί να πάρουν φανέλα βασικού οι Ανουάρ και Κολοβός.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ