Με το ένα πόδι στο Europa League η Γουλβς ελέω Ποντένσε, εκτός Ευρώπης η Σέφιλντ

Όλο και πιο κοντά στην απευθείας έξοδο στο Europa League η Γουλβς, φρένο στα ευρωπαϊκά όνειρα της Σέφιλντ από την Έβερτον.

Για την 37η αγωνιστική της Premier League, η Γουλβς έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας ενώ η Έβερτον κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς πήρε το διπλό. Χωρίς σκορ Μπράιτον και Νιούκαστλ.

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Η Γουλβς πήρε πολύτιμο τρίποντο στην μάχη της Ευρώπης, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με 2-0.

Οι “Λύκοι” τα βρήκαν σκούρα για 41 λεπτά αλλά βρέθηκε ο Ποντένσε να ανοίξει το σκορ με το πρώτο του γκολ, και μαζί το παιχνίδι. Άλλο ένα από τον Γιόνι στο 68′ απλοποίησε τα πράγματα και τελείωσε, ουσιαστικά, την υπόθεση-νίκη.

Κίτρινες: Γουάρντ (35′), ΜακΚάρθι (64′), Κόαντι (65′), Τραορέ (78′)

Γουλβς (Εσπιρίτο): Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Ντεντόνκερ, Γιόνι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντόχερτι, Ποντένσε (72′ Χότα), Χιμένεζ, Τραορέ (81′ Νέτο)

Κρίσταλ Πάλας (Χόντγκσον): Γκουαΐτα, Μίτσελ, Σακό (23′ Κουγιατέ), Νταν, Γουάρντ, Σλουπ (73′ Ρίντεβαλντ), ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Τάουνσεντ, Ζαχά, Αγιού

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 0-1

Η Έβερτον πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάρις στο γκολ του Ριτσάρλισον από το 46′.

Σπουδαία νίκη καθώς μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά νίκησε στην έδρα των σκληροτράχηλων “Λεπίδων” που καιγόνται για βαθμούς, με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις και το 0-0 φαινόταν το πιο πιθανό, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε άλλη γνώμη στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, και με κεφαλιά, νίκησε τον Χέντερσον, από εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντσον.

Κίτρινες: Ντάβιες (33′), Νόργουντ (45+2′), Κάλβερτ-Λιούιν (78′), Ριτσάρλισον (90′)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ο’ Κόνελ, Ίγκαν, Μπάσαμ (83′ Ζίβκοβιτς), Στίβενς, Όσμπορν (60′ Σαρπ), Νόργουντ (69′ Λούντστραμ), Μπέργκε, Μπάλντοκ,

ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (60′ Φλεκ)

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Ντιν, Μπρανθγουάιτε, Κιν, Σιντιμπέ, Σίγκουρντσον (88′ Κόουλμαν), Γκόμες, Ντάβιες, Γουόλκοτ (84′ Γκόρντον), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-

Μπράιτον – Νιούκαστλ 0-0

Μπράιτον και Νιούκαστλ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες παρήγαν φάσεις αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι δύο αμυντικές ομάδες. Ενώ καμία ομάδα δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, για να πάρουν ρίσκα οι δύο προπονητές και να δεχτούν την ήττα, τελικά.

Κίτρινες: Μπισουμά (23′), Γκρος (26′), Ρίτσι (31′), Στέφενς (46′), Ρόους (63′), Γουέμπστερ (87′)

Μπράιτον (Πότερ): Ράιαν, Μπερν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Λάμπτεϊ (86′ Ντάφι), Στέφενς, Μπισουμά (73′ Πρέπερ), Μόι (58′ Μαρτς), Τροσάρ, Γκρος (58′ Μακ Άλιστερ), Μοπέι (73′ Μάρεϊ)

Νιούκαστλ (Μπρους): Ντουμπράβκα, Ρόους, Φερνάντεζ, Κραφτ, Μανκίλο, Ρίτσι, Μπενταλέμπ, Σέλβι, Σεντ-Μαξιμέν (74′ Ζοέλιντον), Αλμιρόν (86′ Λαζάρο), Γκέιλ (74′ Κάρολ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ