Κέρδισε τη Λυών η Μονπελιέ

Η Μονπελιέ επικράτησε με 2-1 επί της Λυών στο Σταντ ντε λα Μοσσόν, για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Λίγκ 1.

Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι, η Μονπελιέ ήταν αυτή που κατάφερε να επικρατήσει με δύο γκολ του Σαβανιέρ και να πάρει την νίκη με 2-1 απέναντι στην Λυών.

Από την άλλη το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να “γεφυρώσουν το χάσμα” με τον Ντεπάι, ο οποίος μείωσε σε 2-1 όταν ήταν ήδη αργά. Από δύο απώλειες μέτρησε η κάθε ομάδα, αφού Αουάρ και Χίλτον είδαν την κόκκινη κάρτα.

Η δεύτερη νίκη της “Λα Παγιάτ” στο πρωτάθλημα, την έφερε στην πέμπτη θέση. Αντίθετα η Λυών στο πρώτο της παιχνίδι στην σεζόν ξεκινάει με την απώλεια των τριών βαθμών.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δύο ομάδες εκατέρωθεν να μετρούν αρκετές φάσεις, καμία όμως να μην “μεταφράζεται” σε γκολ. Αυτό ήρθε από το αμφισβητούμενο πέναλτι του Ντιμπουά στον Σαβανιέρ (37′), ο οποίος πήρε την μπάλα και ευστόχησε από τα 11 μέτρα.

Μάλιστα η Λυών δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα αφού στο 44′ το δυνατό φάουλ του Αουάρ, τον έφερε αντιμέτωπο με την κόκκινη κάρτα έπειτα από την χρήση VAR.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με την Λυών να πιέζει στην αρχή του, παρόλα αυτά το γκολ ανήκε και πάλι στην Μονπελιέ με τον Σαβανιέρ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του και τον ίδιο, στο 59′. Η μείωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε και αυτή από την λευκή βούλα και την χρήση του VAR, με τον Τσέρκι να “γκρεμίζεται” από τον Χίλτον στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Βραζιλιάνος δέχτηκε και κείνος την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τον Μέμφις Ντεπάι από την άλλη να κάνει το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Μονπελιέ: Ομλίν, Πέδρο Μέντες, Χίλτον, Κονγκρέ,Σουξέ, Φέρι (Μολέ 63′), Λε Ταλέκ, Σαβανιέρ (Τσοτάρντ 75′), Ρίστιτς, Λαμπορντέ (Σαμπιά 86′), Ντελόρ (Μαβιντίτι 63′)

Λυών: Λόπες, Αντρεσεν, Μαρτσέλο, Ντεναγιέρ (Μπαρντ 68′), Ντιμπουά, Καρέ, Γκιμαράες (Λούκας 55′), Κορνέ (Ντεμπελέ 75′), Αουάρ, Εκαμπί (Σερκι 68′) Καντεβέρε (Ντεπάι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ