Τζέιμι Κάραγκερ: «Ο Ουπαμεκανό πρέπει ν’ αποκτηθεί τον Ιανουάριο»

Μέσω δηλώσεων του ο Τζίμι Κάραγκερ πρότεινε πως η Λίβερπουλ πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ουπαμεκανό τον Ιανουάριο.

Σημαντικό πλήγμα για τη Λίβερπουλ αποτέλεσε τελικά ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Εβερτον (2-2). Ο Ολλανδός στόπερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παλιός άσος των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ δήλωσε πως χωρίς τον Φαν Ντάικ η ομάδα θα έχει μεγάλο πρόβλημα και πρότεινε την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό από τη Λειψία. «Η ομάδα δεν θα είναι η ίδια χωρίς τον Φαν Ντάικ και ο Γιούργκν Κλοπ πρέπει να ζητήσει την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο. Πιστεύω πως ο Ουπαμεκανό έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα και πρέπει ν’ αποκτηθεί τον Ιανουάριο», δήλωσε σχετικά ο Κάραγκερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ