«Καθάρισαν» Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Ντιναμό Κιέβου, βραδινό περίπατό στη Βουδαπέστη έκανε η Γιουβέντους.

Ένα ήρεμο βράδυ είχε στην Βουδαπέστη η Γιουβέντους, που κέρδισε με 1-4 τη Φερεντσβάρος. Δύο γκολ για τον Μοράτα, σκόραρε και ο Ντιμπάλα.

Το σκορ για τους Μπιανκονέρι άνοιξε ο Άλβαρο Μοράτα στο 7ο λεπτό. Οι Γιουβεντίνοι έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ των γηπεδούχων. Ο Κουαδράδο βγήκε από τα δεξιά, έκανε ένα γύρισμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μοράτα να εκτελεί από το δεύτερο δοκάρι με πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού από την Φερεντσβάρος. Το 0-2 για την Γιούβε πέτυχε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Μοράτα, στο 60′. Ο Ισπανός πήρε την ασίστ το ΜακΚένι και με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πίρλο πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Πάολο Ντιμπάλα στο 73ο λεπτό, ενώ το τέταρτο τέρμα πέτυχε με αυτογκόλ του Ντβάλι.

Τραγικό λάθος από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ντομπούζ, που έδωσε πάσα στον Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να κάνει το πλασέ και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Ντβάλι να απομακρύνει.

Η Φερεντσβάρος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-4 στο φινάλε, με τον Μπόπι (90′).

Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Λόβρεντσιτς, Μπλάζιτς, Ντβάλι, Μπότκα (68′ Χέιστερ), Σομάλια, Κχαράτιν, Σίγκερ, Ζουμπκόφ (80′ Ουζούνι), Ισαέλ (73′ Μπολί), Ενγκουέν (73′ Μακ)

Γιουβέντους: Σέζνι, Χουαρδάδο (76′ Φραμπάτα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο, Ράμσεϊ (53′ ΜακΚένι), Αρτούρ (45′ Μπετανκούρ), Ραμπιό, Κιέζα (76′ Μπερναντέσκι), Μοράτα (67′ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

 

Μπαρτσελόνα- Ντιναμό Κιέβου 2-1

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν άνοιξε το σκορ με τον Λιονέλ Μέσι στο 5ο μόλις λεπτά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι Καταλανοί καλωσόρισαν πίσω τον Τερ Στέγκεν και ο Γερμανός γκολκίπερ κράτησε σε δύο περιπτώσεις το 1-0,

Οι Μπλαουγκράνα δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στη Ντιναμό και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 65ο λεπτό με κεφαλιά του Ζεράρ Πικέ.

Οι Ουκρανοί μείωσαν στο 75’ με το πλασέ του Τσιγκάνκοβ από κοντά, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο αφού το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Ντε Γιόνγκ, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Πιάνιτς (60′ Σέρχι Ρομπέρτο), Πέδρι (83′ Αλενιά), Μέσι, Φάτι (74′ Τρινκάο), Γκριεζμάν (60′ Ντεμπελέ)

Ντιναμό Κιέβου: Νέτσερετ, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Πόποφ, Σαμπάνοφ, Μπουγιάλσκι (86′ Λέντνεφ), Σέπελεφ, Αντριέφσκι, Τσιγκάνκοφ, Σουπριάχα (71′ Βέρμπιτς), Τζέρσον Ροντρίγκες (71′ Ντε Πένα)

 

Τα αποτελέσματα:

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 2-1 (5′ πεν. Μέσι, 65′ Πικέ / 75′ Τσιγκάνκοβ)

Φερεντσβάρος – Γιουβέντους 0-4 (90′ Μπόμπι / 7′, 60′ Άλβαρο Μοράτα, 73′ Ντιμπάλα, 90′ Ντβάλι)

Βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 9
2. Γιουβέντους 6
3. Ντιναμό Κιέβου 1
4. Φερεντσβάρος 1

Επόμενη αγωνιστική (24/11):

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους – Φερεντσβάρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ