Ηττήθηκε η Λαμία και από τον ΠΑΟΚ

Με τα τέρματα των Τζόλη και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Λαμία

Η ομάδα της Λαμίας συνεχίζει να μην έχει νίκες στο ενεργητικό της τη φετινή σεζόν, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο εντός έδρας αγώνα με σκορ 0-2, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Τζόλης και Βιεϊρίνια. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπέρασε τον Άρη (που έχει αγώνα λιγότερο) στη βαθμολογία, ενώ η Λαμία παραμένει τελευταία χωρίς νίκη.

Ο αγώνας:

Πολύ καλή εμφάνιση του δικέφαλου μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Τζόλη που έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε στο πρώτο ημίχρονο που πίεζε τους “κυανόλευκους”. Ο Τσούκαλος και ο Ρόμανιτς προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα, στις πιο σημαντικές ευκαιρίες της Λαμίας στο πρώτο μέρος.

Έχοντας κυριότερο εκφραστή των επιθέσεών του τον Τζόλη, ο οποίος είχε και δεύτερη καλή στιγμή στο 21’, όμως το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο 29ο λεπτό έχασε ο Μουργκ έχασε εξαιρετική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε τη μπάλα, με τη Λαμία να προσπαθεί να πιέσει ψηλά.

Στο 54ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Μουργκ έδωσε στον Τζόλη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά άουτ.

Στο 63ο λεπτό ο Σβιντέρσκι κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα ο Βιεϊρίνια, απευθείας μέσα στην εστία του Επασί διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Στο 75ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει κάνοντας ένα πολύ κακό σουτ.

Υπήρχε κίνηση και από τις δυο ομάδες προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα, τα οποία δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Κίτρινες: Ίνγκασον, Τζόλης, Σκόνδρας, Μπεχαράνο,

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας(62’ Βασιλακάκης), Ασίγκμπα(46’ Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπάχανακ(46’ Σαραμαντάς), Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος(62’ Αραμπουλί), Ρόμανιτς(53’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί(71’ Σβαμπ), Νινούα(81’ Τσιγγάρας), Μουργκ(59’ Ζίβκοβιτς), Τζόλης(59’ Βιεϊρίνια), Σβιντέρσκι(81’ Τσόλακ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ