Έ(Χ)ασε ξανά βαθμούς η Ντόρτμουντ, “στραβοπατήσαν” Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ

H Ντόρτμουντ “άφησε” δύο βαθμούς στην έδρα της Άιντραχτ, ενώ Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ έμειναν επίσης στην ισοπαλία με Κολωνία και Φράιμπουργκ αντίστοιχα.

Για την 10η αγωνιστική της Bundesliga, Άιντραχτ και Ντόρτμουντ ήρθαν ισόπαλες με 1-1, Κολωνία-Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ έμειναν επίσης στο “Χ”, αμφότερες με σκορ 2-2 και η Αρμίνια Μπίλεφεντ επικράτησε της Μάιντζ εντός έδρας με 2-1.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Ντόρτμουντ 1-1

Στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ, η Άιντραχτ και η Ντόρτμουντ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με ένα ημίχρονο για τον καθένα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Καμάντα, αλλά στις αρχές του δεύτερου 45λέπτου, ισοφαρίστηκαν από τον Ρέινα στο 56′. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πλέον βρίσκεται 8η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Ντόρτμουντ στην 3η με 19 βαθμούς.

Αρμίνια Μπίλεφεντ-Μάιντζ 2-1

Η Αρμίνια Μπίλεφεντ επικράτησε της Μάιντζ, στο Σούκο Αρένα, με σκορ 2-1. Τα τέρματα για την Αρμίνια πέτυχαν οι Πριέτλ στο 21′, Ντόαν στο 31′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Στόγκερ στο 82′, μειώνοντας για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι με αυτή την νίκη βρίσκονται στην 16η θέση με 7 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 17η με 5 βαθμούς.

Κολωνία- Βόλφσμπουργκ 2-2

Η Κολωνία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βόλφσμουργκ, στην έδρα της και βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 7 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γκλάσνερ, με αυτό το “στραβοπάτημα” έπεσε στην 5η με 18 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τιέλμαν στο 18′, αλλά οι “λύκοι” ισοφάρισαν λίγα λεπτά μετά, στο 29′ με τον Άρνολντ. Προς την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ, με γκολ του Ντούντα στο 43′. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά με τον Βέρχοστ στο 47ο λεπτό σε 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Φράιμπουργκ- Γκλάντμπαχ 2-2

Στο Στσβάρζβαλντ Στάντιον, σε ένα παιχνίδι με ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα, η Φράιμπουργκ και η Γκλάντμπαχ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Με ένα βαθμό και για τις δύο ομάδες, η Φράιμπουργκ βρίσκεται στη 14η θέση με 7 βαθμούς, ενώ η Γκλάντμπαχ στην 7η με 16.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Εμπολό, όμως στο 32′ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Λιένχαρτ και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφο στο 48ο λεπτό. Η ανατροπή, δεν κράτησε καθώς στο 50′ ο Πλεά ισοφάρισε σε 2-2,  που διατηρήθηκε έως το τελικό σφύριγμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ