Ρεκόρ καριέρας για τον Νέντοβιτς

Αν κάτι μένει από την ήττα από την Μακάμπι για τον Παναθηναϊκό είναι η εμφάνιση του Νέντοβιτς.

Ο Νεμάνια Νέντοβτς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του ολοκληρώνοντας με 39 πόντους την μπασκετική του παράσταση, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε και με την νίκη τη ομάδας του.

Ο Σέρβος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 39 πόντους (4/5 βολές, 7/9 δίποντα, 7/13 τρίποντα) και 45 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague σε σκοράρισμα και PIR!

Οι προηγούμενες καλύτερες επιδόσεις του Νέντοβιτς στην αξιολόγηση και το σκοράρισμα σημειώθηκαν στις 5 Απριλίου 2018, ότα αγωνιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Η ισπανική ομάδα επικράτησε στην Ulker Sports Arena της Φενέρμπαχτσε με 91-99 και ο Νέντοβιτς συγκέντρωσε 36 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, σκοράροντας 31 πόντους με 13/13 βολές, 6/8 δίποντα και 2/10 τρίποντα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ