“Έσπασε το ρόδι” η Λαμία

Πρώτη νίκη της Λαμίας στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου κόντρα στον Άρη και μπήκε με το δεξί το 2021

Η Λαμία επικράτησε με 2-0 του Άρη στο Αθανάσιος Διάκος, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league 1. 

Και τα δύο γκολ της Λαμίας πέτυχε ο Αραμπούλι. Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Άκη Μάντζιου, λόγω αποβολής του Ντάνιελ Σούντγκρεν, που είχε δοκάρι σε φάουλ του Μπρούνο Γκάμα.

Δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι της Λαμίας που συνοδεύτηκε με νίκη και έτσι οι ουραγοί της βαθμολογίας έφτασαν τους 5β και ξεκινούν την αντεπίθεσή τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη ο Άρης παρέμεινε στη 2η θέση και στους 29β και υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα του.

Ο αγώνας:

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στο 5ο μόλις λεπτό μετά από χρήση του VAR ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους στο μαρκάρισμα του Ματίγια στον Ντέλετιτς.  Στο 8ο λεπτό ο Αραμπούλι ευστόχησε και ο Σκουλάς το ακύρωσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα που έδωσε στον σκόρερ και μέτρησε το γκολ.

Στο 14ο λεπτό κόλλησε η άμυνα του Άρη, ο Αραμπούλι σούταρε και έχασε μια τρομερή ευκαιρία για την ομάδα της Λαμίας.

Το προβάδισμα δεν άργησε να έρθει· τρία λεπτά αργότερα ο Αραμπούλι με ανάποδο ψαλίδι στο ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 29ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα βρήκε λίγο χώρο στην άμυνα της Λαμίας επιχείρησε ένα σουτ το οποίο άνετα μπλόκαρε ο Επασί.

Στο 41ο λεπτό ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Ο Σούντγκρεν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σάσα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Επασί. 

Σαφέστατη ήταν η υπεροχή της Λαμίας σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ο γενικός αρχηγός του Άρη φανερά εκνευρισμένος δέχτηκε μια κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια και ο τεχνικός διευθυντής άλλη μία, ενώ υπήρξε και ένας έντονος διαπληκτισμός στο τέλος του πρώτου μέρους μεταξύ του Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Θωμά Ναζλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές. Στο 52ο ο Γκάμα έκανε ένα σουτ για τον Άρη αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Συνέχισε ο Άρης να πιέζει, αλλά στο 63ο λεπτό ο Σκουλάς υπέδειξε κόκκινη κάρτα στον Σούντγκρεν, ο οποίος έσπρωξε ένα Ball boy, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Στο 79ο λεπτό το φάουλ του Γκάμα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Παρά τις πολλές προσπάθειες του Άρη να μειώσει το σκορ δεν τα κατάφερε και έτσι το τελικό σκορ παρέμεινε 2-0.

Κίτρινες: Ταϊρόν, Μπιάρνασον – Μπερτόγλιο, Ματίγια, Ρόουζ, Μαντσίνι, Λόπεθ.

Κόκκινες: Σούντγκρεν.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου):  Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης(77’ Γκούγκα), Τιρόνε(62’ Ελμάρ), Καραμάνος(62’ Βλάχος), Αραμπούλι, Ντέλετιτς(88’ Βασιλακάκης)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια(71’ Τσέγκο), Μπερτόλιο(58’ Λόπεζ), Γκάμα, Σίλβα(58’ Μαντσίνι), Μάνος(58’ Γκαρσία)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ