Α1 Πόλο Γυναικών: Άνετος και ωραίος ο Νηρέας, νίκησε εύκολα τον Εθνικό

Ο Νηρέας Χαλανδρίου πήρε μια άνετη νίκη, εντός έδρας την Κυριακή (28/6), με 20-9 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, παίρνοντας τους πρώτους του βαθμούς στην 3η αγωνιστική, στην Γ’ φάση της Α1 πόλο των γυναικών.

Με τη νίκη αυτή, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη έφτασαν στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ ο Εθνικός Πειραιά έμεινε στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 10-1. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να φτάνει στη νίκη με 20-9.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   20-9

Τα οκτάλεπτα: 5-1 , 5-0 , 6-3 , 4-5

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε. 1, Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 7, Πάτερου, Τορνάρου 5, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου,  1Κοτσάφτη, Παναγιότι 1, Κοβάσεβιτς Σ.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Ζαφειροπούλου, Δασκαλοπούλου, Μπέτα, Γκοτζιά 2, Αναγνώστου 1, Καραμπέτσου 2, Φέλλα 1, Λαλούση, Μπερίκου 3, Κωνσταντοπούλου, Χάιτα

Διαιτητές: Μπουδραμής, Χρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*