Φερέιρα: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση στην Τούμπα»

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα είναι έτοιμη να παλέψει στην Τούμπα για την πρόκριση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το Κρασνοντάρ, όπου ηττήθηκε με 2-1 από την ρωσική ομάδα.

Ο Άμπελ Φερέιρα μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα της αντίπαλης ομάδας, αλλά και στην πίστη του στους δικούς του παίκτες και πώς τελικά θα πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Όσα δήλωσε:

«Είχαμε τελικές όπως και ο τελικός, ήμασταν επικίνδυνοι αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Η πιο αποτελεσματική ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε. Πιστεύουμε στην πρόκριση και θα παλέψουμε στην Τούμπα γι΄αυτήν. Δεν είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, υποφέραμε σήμερα, δυσκολευτήκαμε αλλά και εμείς είχαμε τις δικές μας στιγμές. Ξέραμε ότι η μεγάλη ποιότητα της Κρασνοντάρ ήταν στην μεσοεπιθετική γραμμή, ό,τι δεν καταφέραμε σήμερα θα το κάνουμε στον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*