ΑΕΚ: Νίκη με ΠΑΟΚ και πάει για “τελικό” στη Λεωφόρο

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και θέλει μόνο τη νίκη για να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στην “Αγιά Σοφιά” (26/4, 21.00) και έχει στο μυαλό της μόνο τη νίκη ενόψει του “τελικού” της Λεωφόρου.

Στην Ένωση δεν προέκυψε καμιά απουσία της τελευταίας στιγμής ως συνήθως και θα έχει στα πιτς του Αραούχο, Σιντιμπέ και Μοχαμαντί με την αποστολή να απαρτίζεται από τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδη, Ζίνι.

Η εντεκάδα αναμένεται να είναι η ίδια με τον Ολυμπιακό με μόνη διαφορά την χρησιμοποίηση του Άμραμπατ στην θέση του Ελίασον στο αρχικό σχήμα. Έτσι, η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί με τους Αθανασιάδη, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Λιβάϊ Γκαρσία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ