Άγνωστο το μέλλον του Φάμπιο Κοεντράο

Ο  Φάμπιο Κοεντράο θέλησε να πάρει θέση μέσω  facebook σχετικά με το μέλλον του και τα μεταγραφικά σενάρια, που τον θέλουν να υπογράφει στη Πόρτο.

 

Όπως αναφέρει ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ , δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από την Πόρτο, παρά μόνο ενδιαφέρον μέσω ατζέντηδων.

Ο Φάμπιο Κοεντράο υποστήριξε ότι ακόμα δεν ξέρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» του.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάμπιο Κοεντράο:

«Ακολουθώντας τα νέα, τα πολλά σχόλια και τις φήμες που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, έχοντας υπόψη μου και την πιθανή συμφωνία μου με την Πόρτο, θέλω να διευκρινίσω και να πάψω τις εικασίες που έχουν στόχο να μειώσουν το όνομα:
Τους τελευταίους μήνες έχω επίσημα επικοινωνία με αρκετούς συλλόγους, καθώς και έχω εξετάσει διάφορες προτάσεις, σχετικά με τη δυνατότητα να προχωρήσω σε μία συμφωνία.

  • Δεν έλαβα άμεσα ή έμμεσα καμία πρόταση από το Πόρτο, κάτι που θα με έκανε μόνο υπερήφανο. Μολονότι εγώ και ο εκπρόσωπος μου είχαμε επαφές με ατζέντηδες, οι οποίοι έδειξαν ένα υποτιθέμενο ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν ήταν επίσημο.
  • Στην πορεία της καριέρας μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πάντα έδινα τα πάντα στις ομάδες, με τις οποίες αγωνίστηκαν. Αυτός είμαι, αυτή είναι η μόρφωση που έλαβα και ο τρόπος ζωής μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω επίσης ότι δεν είμαι συναινετικός. Έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή, έτσι είμαι και ως ποδοσφαιριστής. Επίσης ξέρω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και τους φιλάθλους.
  • Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μου κρύβει το μέλλον. Αλλά είμαι σίγουρος όποιον κλαμπ και αν εκπροσωπήσω, θα είμαι αυθεντικός και αδίστακτος στην άμυνα του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ