Αναστασίου: ”Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα”

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου και του βοηθού του Στιβ Ρούτερ από τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπάνο.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί σητν Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυσης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε τα εξής:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια και την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται και φαίνεται και στο γήπεδο και στην οργάνωση. Δεν μ’ αρέσουν τα πολλά λόγια και μαζί με τους συνεργάτες μου, την διοίκηση και τον κόσμο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλά επίπεδα και αν καταφέρουμε να αναπτύξουμε κάποια νέα παιδιά θα είναι ευχής έργων. Δεν θα είναι εύκολο, όλοι στην ομάδα θα δουλέψουμε γι’ αυτό για να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει”.

Για την φιλοσοφία του: “Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές διαφορές και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μ’ άρεσε πάντα το πάντρεμα φιλοσοφιών, η ομάδα έχει μια βάση και θα προσπαθήσουμε πάνω σε αυτή τη βάση να χτίσουμε και να εξελιχτούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι”.

Για το αν έχει πίεση: “Όταν είσαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, μαθαίνεις πάντα να λειτουργείς κάτω από πίεση. Δεν υπάρχει πλέον ομάδα χωρίς πίεση και στόχους, δεν νιώθω πίεση, είμαι έτοιμος γι’ αυτή την πίεση”.

Για τα μεταγραφικά: “Βασικά ψάχνουμε για έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει μια ικανότητα με την μπάλα ώστε να βοηθάει την ομάδα στον χειρισμό και να βοηθάει τους συμπαίκτες του. Θα κινηθούμε για ακόμα έναν μέσο box to box να έχει τρεξίματα στο παιχνίδι. Θα κινηθούμε και για ένα στόπερ μετά την φυγή του Καρασαλίδη, δεν γνωρίζω και τι θα γίνει ακόμα με τον Χατζηισαΐα, κι από εκεί και πέρα θα είμαστε σε επαφή με τον κ. Αγγελόπουλο.

Το θετικό για τον Ατρόμητο έχει ένα καλό όνομα στην αγορά, όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Είναι κάτι που προκύπτει από την δουλειά που κάνει η διοίκηση κι έχει βγει ένα όνομα καθαρό και τίμιο. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα είναι στο 90% έτοιμη”.

Για τις υποδομές: “Σαν φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Η ομάδα έχει βρεθεί έξι φορές στην Ευρώπη, ψηλά στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνουμε το βήμα στην Ευρώπη. Παράλληλα μ’ αρέσει να δίνω δυνατότητα σε νέους παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση από τα παιδιά για να εξελιχθούν. Το ποδόσφαιρο ειδικά για τους νέους παίκτες είναι ένας μαραθώνιος”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ