Αναβάλλεται η έναρξη της Α’ Εθνικής Γυναικών

Αναβάλλεται η σέντρα στην Α’ Κατηγορία Γυναικών για δύο εβδομάδες

Την αναβολή της πρεμιέρας της Α’ Εθνικής Γυναικών αποφάσισε η ΕΠΟ.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η προγραμματισμένη για μεθαύριο Κυριακή 4 Απριλίου σέντρα στην Α’ κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών, αναβάλλεται για ακόμη δύο εβδομάδες.

Η απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα πολλών ομάδων για αναβολή, προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία, λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ενώ αυτό έγινε μια μέρα μετά αφού ανακοινώθηκε ο ορισμός των αγώνων και των διαιτητών.

Συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Απριλίου.

Η επιστολή που απέστειλε η ΕΠΟ στις ομάδες:

Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021.

Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ