Αναβολή στο Άρης-ΑΕΚ

Άρης-ΑΕΚ

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα  Άρης-ΑΕΚ μετά την εύρεση έξι κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του “Δικεφάλου”.

Το παιχνίδι της Κυριακής, μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθεί καθώς η Ένωση ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν έξι κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες και προσωπικό μετά την επιστροφή από την Ουκρανία. Αξιοσημείωτο είναι ότι και στον Άρη, σήμερα, βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον Covid-19.

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, η Λίγκα έκανε γνωστό μέσο ανακοίνωσης ότι ο αγώνας αναβάλετε και θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*