Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στο Final Four του κυπέλλου μπάσκετ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ.

Το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από την Παρασκευή ως την Κυριακή 18-20 Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια” του, θα εξαιρεθεί των υγειονομικών μέτρων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς ελήφθη η έγκριση για την αύξηση του αριθμού των παρευρισκόμενων θεατών στις κερκίδες στις 2.000. Η ελληνική ομοσπονδία έκανε γνωστή την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Επιπλέον η Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως σε περίπτωση κρουσμάτων κορονοϊού σε μία ομάδα, ο αγώνας της δεν θα αναβάλλεται, ενώ λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα δοθούν τα επόμενα 24ωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Δεκτό έγινε από την Πολιτεία το αίτημα της ΕΟΚ, που συνοδεύτηκε από την κατάθεση του ειδικού για τη συγκεκριμένη διοργάνωση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και των αυστηρών εγγυήσεων και μέτρων τήρησης αυτού, για διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ανδρών με κάλυψη του 40% της χωρητικότητας του γηπέδου «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, δηλαδή, παρουσία 2.000 θεατών.

Μετά από σύσκεψη που έγινε με την Αστυνομία, αποφασίστηκε ότι οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση δεν θα πάρουν εισιτήρια για να τα διαθέσουν κατά το δοκούν, αλλά αυτά θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΟΚ. Απαγορεύονται δε ρητά, οι μετακινήσεις φιλάθλων προ την Κρήτη.

Σύμφωνα με το προαναφερόμενο κατατεθειμένο πρωτόκολλο του Final 4, ανεξάρτητα από τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που ενδέχεται να έχει μία ομάδα, ο αγώνας της δεν αναβάλλεται.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο και για όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν, θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ