Μπάσκετ Γυναικών: Τέλος ο Νίκλας από τον Ολυμπιακό

Αποχώρησε ο Θάνος Νίκλας από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Θάνο Νίκλα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για την ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Ο έμπειρος τεχνικός κατέκτησε με τις “ερυθρόλευκες” τρία πρωταθλήματα και ένα νταμπλ.

Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του τμήματος, τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στην μεταγραφική ενίσχυση.

 

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θάνο Νίκλα.

Μετά από μία επιτυχημένη διαδρομή, αποφασίστηκε από κοινού, ότι ήρθε η στιγμή για μια νέα αρχή και για τις δυο πλευρές, με σεβασμό και εκτίμηση για όσα πέτυχαμε μαζί.

Ο Θάνος Νίκλας υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό τον σύλλογό μας, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια άκρως επιτυχημένη πορεία. Μαζί κατακτήσαμε τρία πρωταθλήματα και ένα νταμπλ, στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ιστορία.

Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη σε όλα τα επίπεδα, με αμοιβαίο σεβασμό και κοινό στόχο την πρόοδο και τις διακρίσεις της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο υπήρξε πολύτιμη και ουσιαστική.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ