Κύπελλο Ελλάδας: “Μπλόκο” στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

“Όχι”  είπαν στην Ολυμπιακό για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αρνητική ήταν η απάντηση και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού Κυπέλλου. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο είπαν “όχι” αίτημα των Πειραιωτών να διεξαχθεί ο αγώνας τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου.

Κάτι που είχε κάνει η Ένωση από την Τετάρτη ακόμα, γνωστοποιώντας ότι κρίνει ανεδαφική την πρόταση του Ολυμπιακού βάσει του πώς θα διαμορφωνόταν το πρόγραμμα.

Ως γνωστόν, μέσω του Κώστα Καραπαπά οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καταθέσει πρόταση να μεταφερθεί το παιχνίδι που θα καθορίσει τον τροπαιούχο τη Δευτέρα του Πάσχα.

Από τη στιγμή που λοιπόν που δεν επιτυγχάνεται η ομοφωνία που είχε χαρακτηριστεί απαραίτητη για να προχωρήσει το συγκεκριμένο αίτημα, ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά στις 22 Μαΐου (όπως έχει οριστεί).

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ